Navigation



Gainery

MAXGAIN s obsahem bílkovin 22 %

MAXGAIN 21 %

 

Použití:

  • zvyšování tělesné váhy, svalové hmoty a síly
  • doplnění glykogenových zásob a tím snížení únavy
  • zlepšení metabolických funkcí organismu
  • urychlení potréninkové regenerace

 

 

Hlavním cílem užívání gaineru je dodat svalům okamžitě po tréninku dostatečné množství energie a živin a nastartovat tak jejich růst. Během tvrdého silového cvičení tělo spotřebuje téměř veškerou nastřádanou zásobu sacharidů. Pokud co nejdříve po tréninku svalům dodáme sacharidy spolu s bílkovinami, zvýší se hladina inzulínu v krvi a bílkoviny se tak rychleji dostanou do svalů. Dojde k regeneraci svalové tkáně a zároveň k jejímu posílení.

 

Porci gaineru si dopřejte max. do 20 min po ukončení tréninku.


Výrobek zakoupíte také v našem e-shopu www.protmax.cz!

Staňte se našimi fanoušky na Facebooku a buďte jako první informováni o novinkách, které pro vás chystáme a o akcích a nabídkách! Zůstaňme v kontaktu!


Složení:

Bílkovinná složka je zde zastoupena jedním z nejkvalitnějších zdrojů lehce stravitelných proteinů, které obsahují vysoké množství všech nejdůležitějších (nepostradatelných) esenciálních aminokyselin - syrovátkovým koncentrátem získaným metodou CFM (Cross Flow Microfiltration), která zaručuje zcela přírodní a nedenaturovanou formu bílkoviny s vysokou vstřebatelností. Sacharidová složka se zde vyskytuje ve formě jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy) a polysacharidů (maltodextrinu), které dohromady pozvolna uvolňují glukózové jednotky a příznivě ovlivňují uvolňování anabolického hormonu inzulínu. Tukové složky jsou v minimálním množství a to ve formě esenciálních aminokyselin, které příznivě působí na regeneraci poškozených membrán svalových buněk a nezpůsobují nežádoucí přírůstky tukové tkáně.


Alergeny: mléko, sójový lecitin

Příchutě:

  • čokoládová

Složení: Maltodextrin, syrovátkový proteinový koncentrát WPC (22%), sušené odstředěné mléko, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, dextróza, čokoládové aroma, fruktóza, zahušťovadlo: xanthan, sladidlo: sukralosa, emulgátor: sójový lecitin.

Připravujeme:

  • vanilka
  • jogurt-jahoda
  • banán

 

Typický profil aminokyselin v  bílkovině WPC/WPI:

Aminokyselina

Obsah  [%]

Alanin

5,0

Arginin

2,1

Kyselina aspargová

11,0

Cystein

2,2

Kyselina glutamová

18,1

Glycin

1,4

Histidin

1,7

L-isoleucin

6,4

L-leucin

10,6

Lysin

9,6

Methionin

2,2

Fenyalanin

3,0

Prolin

5,5

Serin

4,6

Threonin

6,7

Tryptofan

1,4

Tyrosin

2,6

L-valin

5,9