Navigation



Sójové maso se zeleninou

Potřebné suroviny

  • 100 g sójového masa (kousky, kostky, granulát),
  • 250 zmražené zeleninové směsi s kukuřicí,
  • 3 polévkové lžíce škrobu,
  • 2 lžičky kari koření,
  • přírodně fermentovaná sójová omáčka TERIYAKI firmy Ekoprodukt,
  • voda,
  • sůl

Postup přípravy

Sójové maso připravíme dle postupu pro vaření sójového masa. Maso opět zalijeme vodou a uvedeme do varu. Osolíme, přidáme koření a sójovou omáčku. Přidáme zeleninu a vše vaříme na mírném ohni.

Škrob rozpustíme v malém množství vody a před ukončením varu zalijeme do vařené směsi. Dobře promícháme a podle vlastní chuti dochutíme. Sójové maso se zeleninou podáváme nejlépe s dušenou rýží.